Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Op weg naar Pasen Op weg naar Pasen

In de veertig dagen voorafgaand aan Pasen nemen christenen van alle eeuwen de tijd voor bezinning en inkeer. Het is een periode om stil te staan bij het lijden en sterven van Jezus Christus en bij zijn Opstanding. Ook in onze gemeente willen we in deze periode met elkaar op weg gaan: Pasen tegemoet. We willen – op afstand verbonden - stilstaan bij het lijdensevangelie: we willen stil worden, maar ook
lees meer »
 
Op weg naar Pasen - Kerkdiensten Op weg naar Pasen - Kerkdiensten

Om u te ondersteunen bij bezinnen en inkeer, hebben we ervoor gekozen om het lijdensevangelie centraal te zetten in de kerkdiensten: vanaf a.s. zondag 21 februari t/m Stille Zaterdag is er een doorlopende lezing uit Mattheus 26 en 27. De enige uitzondering in deze serie is de doopdienst van 21 maart. Alle gastpredikanten zijn inmiddels geïnformeerd door onze preekvoorziening. Hen is gevraagd om de gekozen lezing
lees meer »
 
Op weg naar Pasen – Ik deel dit met jou Op weg naar Pasen – Ik deel dit met jou

17 februari is de 40-dagen tijd gestart, waarbij we uitkijken naar het Paasfeest. Omdat we in een bijzondere tijd leven, waarbij we elkaar slechts beperkt kunnen bezoeken en geen fysieke kerkdiensten kunnen vieren met elkaar, willen we op een andere manier aandacht geven aan de verbondenheid met elkaar als gemeente. Dat willen we doen door middel van het samenstellen van een boekje.
Iedereen uit de gemeente, jong en oud, kan hier input voor aanleveren. Dat mag van alles zijn:
lees meer »
 
Overzicht Paasactiviteiten Kinderkerk Overzicht Paasactiviteiten Kinderkerk

Het paasproject van 2021 is een tijdje geleden van start gegaan. Wij hebben als kinderkerkleiding ondanks de beperkingen ons best gedaan het paasproject in goede banen te leiden. Hiervoor hebben wij het een en ander bedacht. In het kinderkerkjournaal benoemen wij dit al wekelijks, maar hieronder nog even een kort overzicht:
lees meer »
 
Paasdoos Kinderkerk

Paasdoos Kinderkerk
Met de Kinderkerk werken we aan een Paasdoos. Elke week krijgen jullie op het Kinderkerk journaal weer een opdracht voor een onderdeel van deze doos. Om jullie hierbij nog extra te helpen is er een soort werktekening gemaakt met plaatjes waarop je de verschillende stappen kunt zien.  Deze werktekening kun je hier downloaden.  
Ook handig voor als je het Kinderkerkjournaal een keer gemist hebt!  Succes. 
 
Paasboekje Kinderkerk Paasboekje Kinderkerk

Ook wij als kinderkerk mogen ons steentje bijdragen aan het Paasboekje. 
Daarvoor kunnen jullie, zoals tijdens het kinderkerkjournaal is aangegeven, een paasboekje maken. 
Het boekje kun je hier downloaden op 2 manieren. Kies welke het beste voor jou werkt. 
Klik hier voor de PDF vorm.   Klik hier voor de Word vorm

Als dat lukt kun je het digitaal invullen en ook digitaal terugsturen. Of je print het uit, vult het in en je levert het op papier in.  We zouden het erg leuk vinden als jullie hier allemaal aan mee doen en dit voor vrijdag 19 maart 2021 inleveren. Dat kan als volgt:
In digitale vorm:  emailen naar: Inge44@hotmail.com 
Of op papier: in de brievenbus van de kerk (Korte Kruisweg 12a) (in een envelop met als titel “Paasboekje”

Succes en groetjes, 
De leiding van de kinderkerk 
lees meer »
 
 
 

Inloggen


 

Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 26-09-2021 om 19:00
meer details

Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 26-09-2021 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.