Bazarochtend en kerkenveiling 2023 geslaagd! Bazarochtend en kerkenveiling 2023 geslaagd!
De ochtend verliep heel gezellig met maar liefst zestig bezoekers die meededen aan de Bingo, het Rad van Avontuur en benieuwd waren naar de winnende lotnummers van de loterij 2023. De gelukkige winnaars verschijnen deze week in de nieuwsbrief maar hebben inmiddels ook allemaal hun prijs ontvangen. Natuurlijk ontbraken ook deze keer het welbekende advocaatje en de heerlijke oliebollen niet en verkochten de dames hun zelfgemaakte creativiteiten.

En na acht jaar terug van weggeweest, was daar dan de kerkenveiling, voor het eerst georganiseerd in de Dorpskerk. Rondom het podium in de hal waren de tastbare kavels opgesteld of was er op het tv-scherm de presentatie te zien welke (activiteiten)kavels je kon verwachten. Veilingmeester Eeft en de notaris zorgden voor een enthousiast verloop van de biedingen. De bordjes gingen dan ook met grote regelmaat omhoog en met tussendoor drankjes en hapjes werd het een heel gezellige en geslaagde avond. Geheel boven onze verwachting kunnen we dan ook met trots vermelden dat deze kerkenveiling een prachtig bedrag van 17.500 euro heeft opgebracht. Samen met de gezellige ochtend en de 4000 verkochte loten is er dan ook een heel mooi brutoresultaat behaald van 30.000 euro.

Namens onze commissie willen we dan ook alle sponsors, gevers en kopers bedanken en iedereen die heeft geholpen, op welke manier dan ook, om deze bazar en kerkenveiling 2023 tot een succes te maken!
Voor nu wensen wij u allen een fijne decembermaand toe en hoort u weer van ons in 2024.
Groeten,
Eeft, Jaco, Leo, Mariélle, Hilbert en Bianca
 
terug