Belavond loterij maandag 12 oktober Belavond loterij maandag 12 oktober
Komende maandagavond is het zover, onze jaarlijkse belactie voor de loterij vindt weer plaats vanuit het kantoor van Beekenkamp, waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank. Vanaf 18.00 uur kunt u een telefoontje verwachten van ons bazarteam en zijn vrijwilligers om zo de 3500 loten te kunnen verkopen. Voor slechts € 2,50 per lot doet u al  mee en maakt u kans op mooie prijzen, aangeboden door onze trouwe sponsors.
Als bazarcommissie zien wij de betaling van de loten bij voorkeur per bank overgemaakt, maar uiteraard is contant betalen zeker nog mogelijk. Tijdens de belavond zal er dan ook gevraagd worden hoe u de betaling van de loten wilt voldoen. Bij de bezorging van de loten vindt u het bankrekeningnummer van de bazarcommissie op de envelop. Betaalt u liever contant, zorg dan dat het zoveel mogelijk gepast klaar ligt voor onze bezorgers.
De opbrengst van de loterij zal bijdragen aan de meubilaire inrichting van het liturgisch centrum in de Dorpskerk en de trekking van de winnende lotnummers staat gepland op zaterdag 21 november.
Bent u tijdens de belavond niet thuis en wilt u toch meedoen aan de loterij? Fijn, stuur dan alvast een mailtje naar bazar@pgmaasdijk.nl of bel even met Bianca Buitelaar. Graag tot horens of ziens!
            De bazarcommissie
terug