De Bazar Pubquiz Online De Bazar Pubquiz Online
Komende zaterdag 21 november is het zover: de Bazar Pubquiz Online, live mee te kijken vanuit de studio van Eeft.

Test je kennis van muziek, foto’s, personen en reageer zo snel als je kan, want ook dat levert punten op! Ruim veertig teams hebben zich inmiddels aangemeld, dus dat belooft vast en zeker een gezellige avond te worden.De beelden zijn te bekijken via Zoom en antwoorden kan o.a. met je mobiele telefoon, de nodige informatie hierover volgt per mail.

Heb je je nog niet aangemeld, doe dit dan uiterlijk nog tot vrijdagavond 20 november via info@eeft.nl
We starten om 20.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent ingelogd om mee te doen. Na afloop verloten we nog een aantal leuke prijzen onder de deelnemende teams, dus laat je verrassen en doe gezellig mee!

De trekking van de loterij
Na de Pubquiz zullen we de winnende lotnummers trekken, ook dit is live mee te bekijken vanuit de studio en zal rond de klok van 22.00 uur plaatsvinden. Vind je het leuk om hierbij online aanwezig te zijn? Stuur ook dan een mailtje naar info@eeft.nl en de link wordt naar je toegezonden.
Kan je er niet bij zijn deze avond, maar draag je de bazar een warm hart toe, dan is het overmaken van een vrijwillige bijdrage naar bazar rekening NL 29 RABO 03403 28 592 t.n.v. PG Maasdijk altijd mogelijk. De opbrengst zal ten goede komen aan de meubilaire inrichting van het podium in de vernieuwde Dorpskerk.

Wij hebben er zin in!
            De Bazarcommissie, bazar@pgmaasdijk.nl
terug