Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Voedsel actie Dorcas 2020 gaat door! Voedsel actie Dorcas 2020 gaat door!
Het coronavirus maakt alles anders, ook voor Dorcas. Het is moeilijk om de allerarmsten te bereiken. Maar… opgeven doet Dorcas niet. Ook niet als het bijna onmogelijk wordt.
De allerarmsten in Oost-Europa gaan een zware winter tegemoet. Ze leven in de kou en weten niet of ze morgen nog te eten hebben. Dorcas wilde dit jaar voor de 25ste keer voedselpakketten voor hen inzamelen bij supermarkten, in kerken en op scholen.  Maar helaas loopt het plan anders. Het aantal coronabesmettingen in Nederland neemt toe. Daarom pakt de organisatie de actie nu anders aan. 
Klik hier om te lezen hoe dat nu gaat.    En Klik hier voor een video.
U doet toch ook mee? 
 
Zendingscollecte; Rineke van Ginkel! Zendingscollecte; Rineke van Ginkel!
U bent uiteraard van ons gewend dat er de 1e zondag in november een mooie zendingsdienst is, waarin een spreker komt vertellen wat er zoal gebeurd in de zendingswereld.
lees meer »
 
Bazar Pubquiz online/trekking van de loterij Bazar Pubquiz online/trekking van de loterij
Zaterdagavond 21 november zullen we de winnende lotnummers bekend maken van de loterij. Normaalgesproken combineren we dit met een gezellige dag, echter dit gaat nu even niet, helaas!
lees meer »
 
Mantelzorg dat verdient een bloemetje Mantelzorg dat verdient een bloemetje
De diaconie wil graag aandacht besteden aan de Dag van de Mantelzorg op 10 november. Deze dag is bedoeld om erkenning en waardering te vragen voor het werk van mantelzorgers.
lees meer »
 
Kerken in Actie voor Vluchtelingenkinderen in Griekenland Kerken in Actie voor Vluchtelingenkinderen in Griekenland
Voor het eerst organiseert Kerk in actie een landelijke huis-aan-huiscollecte en zoek hiervoor vrijwilligers.
Helpt u mee? 
lees meer »
 
Loterij 2020 Loterij 2020
Bij het verschijnen van deze Samen zit de grote vakantie er al weer op en gaan we weer beetje naar ‘normaal’ ritme. Scholen en sport hebben weer een start gemaakt, maar naar/aan het werk zijn zal voor velen best nog verschillend zijn.
lees meer »
 
Stoelen actie Stoelen actie
Beste Gemeenteleden,

De actie is ‘koop een kerkstoel en je krijgt een strandstoel cadeau’.


Het vernieuwde kerkgebouw is bijna klaar, de bouwvakkers kunnen gelukkig gestaag doorwerken. Zoals het er nu uitziet vindt de verbouwing plaats binnen budget. Toch lijkt het ons leuk om een ludieke actie te voeren en u
lees meer »
 
De Bloemencommissie zoekt hulp!

De Bloemencommissie zoekt hulp!

Zet u/jij graag de bloemetjes binnen?

Dan zijn wij op zoek naar u/jou! Als bloemencommissie zorgen wij wekelijks voor een fleurig bloemetje of mooie plant in de kerkzaal en het boeket dat op zondag gaat naar een gemeentelid als felicitatie of steuntje in de rug….
Graag zouden wij .....
lees meer »
 
Nieuwsbrief per email Nieuwsbrief per email
Nieuwsbrief
Periodiek verschijnt een digitale nieuwsbrief voor de gemeente.  Deze nieuwsbrief wordt verzonden aan de gemeenteleden van wie het e-mailadres bekend is in de .... 
lees meer »
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (via kerkdienstgemist.nl)
datum en tijdstip 01-11-2020 om 9:30
meer details

Schoolkerkdienst (De Dorpskerk
datum en tijdstip 02-11-2020 om 9:30
Maandag 2 november wordt er in de Dorpskerk van 8.45uur-9.30uur een schoolkerkdienst gehouden, in samenwerking met basisschool het Kompas.
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.