Gezinsdienst zondag morgen 23 april 10.00 u

Gezinsdienst zondag morgen 23 april 10.00 u

Gezinsdienst en start prekenserie Abra(ha)m : Ga, jij en Ik zal

In het tv-programma “Ik vertrek” worden Nederlanders gevolgd die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Je ziet de voorbereidingen in Nederland, het emotionele afscheid van familie en de eerste stappen in het land van bestemming. Iets voor jullie als gezin, familie?
In een ander tv-programma “Bestemming onbekend” werd jongeren de kans geboden om een week op reis te gaan naar een onbekende bestemming, waar ze vrijwilligerswerk doen in schrijnende situaties. Zou jij je vliegticket omruilen… voor de meest confronterende reis van je leven? “Zou jij je ticket willen verscheuren, je vliegtuig uitzwaaien om met ons op een gruwelijke, bijzondere, heftige, niet-relaxte vakantie te gaan?” En, oh ja, je vergeet het je leven niet meer… Iets voor jou, voor je vriend(inn)engroep?
Zondagmorgen maken we kennis met Abram. Hij vertrekt, laat alles achter, om een nieuwe toekomst op te bouwen. Met bestemming onbekend, hij weet niets van Kanaän… Abra(ha)m, vriend van God, wat kunnen wij van hem leren de komende periode? We gaan ontdekken, wees er zondagmorgen bij tijdens de eerste kennismaking en de eerste stappen in de voetsporen van Abra(ha)m.
Deze gezinsdienst begint om 10.00u. Er is crèche voor de allerkleinsten, kinderkerk voor de kinderen van de basisschool en voor iedereen die ouder is de gewone kerkdienst.
In deze dienst vertellen ook twee jonge ouders over de start van de belijdeniscatechese en waarom zij die gaan volgen. Wil jij je meer verdiepen in het geloof, wil jij je kind(eren) laten dopen, wil jij zelf je geloof belijden of voor het eerst je laten dopen? Wees er bij zondagmorgen, luister naar hun verhaal, stel je vragen tijdens de koffie en haak dan aan bij deze geweldige groep jonge mensen!
 
terug