Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Het Fusieweekeind

Het Fusieweekeind

Wat een geweldig fusieweekend hebben we gehad! Wat een mooie opkomst op zaterdag! Zeer veel werk, zorg en aandacht is aan alles besteed. Een mooie optocht door het dorp, een mooie bruid en bruidegom. Een prachtig uitgespeeld geheel van de bruiloft te Kana in de tijd van Jezus en als hedendaagse trouwerij. Complimenten voor het kinderkoortje, voor de muzikanten, kosters organisatoren, technici, commissies, vrijwilligers, de familie Beekenkamp die de hal beschikbaar stelde  en allen die op welke wijze ook hebben meegewerkt om er een groot feest van te maken! Hartelijk dank voor jullie maanden van voorbereiding en oefenen met de kinderen, kleding maken, etc. etc.
Geweldig ook dat we ook een mooie fusiedienst mochten hebben na Pasen. Na de topdrukte van Pasen kon het niet uitblijven dat er minder mensen waren. Maar met Pasen was het wel exceptioneel druk! Maar ook de fusiedienst was opnieuw met de kinderen en alle andere medewerking een geweldig feest!

Ds. L.C. van der Eijk.

 

terug
 
 
 

Inloggen


 

Geen dienst
datum en tijdstip 28-11-2021 om 19:00
Deze dienst is wegens COVID vervallen.
meer details

1e advent
datum en tijdstip 28-11-2021 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.