Kerkenveiling 2015 Kerkenveiling 2015
Kerkenveiling/Loterij 2015
 
Welkom op de informatiepagina van onze commissie. Middels deze pagina willen we jullie graag op de hoogte houden van de voortgang van onze activiteiten van dit jaar, welke deze keer in teken zullen staan van de loterij en de kerkenveiling.
 
De loterij 2015.
Zoals u inmiddels al wel bekend, verkopen wij onze loten de laatste jaren telefonisch. Maandagavond 14 september zit ons enthousiaste belteam dan ook klaar om de 3500 loten a 2,50 per stuk aan de kerkleden te verkopen. Met mooie prijzen, welke getrokken worden op vrijdagavond 6 november, hopen we op een mooi resultaat. Wilt U ons helpen met het wegbrengen van de loten? Heel graag! Geef dan even een seintje aan Anja of Bianca.
 
De kerkenveiling 2015.
Vrijdagavond 6 november organiseren we de alom bekende en gezellige kerkenveiling in de Hoeksteen, waar je kunt bieden op allerlei leuke en ludieke kavels onder het genot van een hapje en een drankje. Om 20.00 uur zal de notaris de veiling openen, maar vanaf 19.00 uur kunt u uiteraard al de nodige kavels bezichtigen.


Hiernaast zullen we ook onze bekende bloemen, oliebollen, gebak, kaarten en andere creativiteiten aanbieden op de vrijdagavond, maar ook op de zaterdagochtend, dus kom gezellig langs!
 
De ouderenochtend zaterdag 7 november 2015
Deze mag ook zeker niet ontbreken in ons programma, want een prijsje winnen met de Bingo of het Rad, willen we toch allemaal?
Zaterdagochtend om 9.30 uur gaan de deuren van de Hoeksteen open voor heerlijk kop koffie met wat lekkers erbij, waarna we rond de klok van 10 uur van start zullen gaan.
 
Tot slot een oproep voor vrijwilligers:
Mocht u of jij ons willen helpen op één van beide dagen dan kunt u contact opnemen met Anja Habekotté tel 0174-516103
 
Voor meer informatie, ook te vinden in kerkblad Samen, kan je altijd even contact opnemen met Bianca Buitelaar via kerkenveiling@pgmaasdijk.nl
 
Groeten Leo, Anja, Lisa, Annet, Ellen, Mariëlle, Jaco, Jan, Eeft, Ad, Rudolf en Bianca
 
terug