Lichtjesavond Zondag 22 november

Lichtjesavond Zondag 22 november
Lichtjesavond 22 november
Op zondagmiddag 22 november organiseren de gezamenlijke geloofsgemeenschappen van Maasdijk in samenwerking met Uitvaartverzorging Respect een lichtjesavond voor het dorp waarbij overleden dierbaren kunnen worden herdacht.
De lichtjesroute begint bij de hoofdingang van de Dorpskerk: bezoekers kunnen gedoseerd binnenkomen om in de kerkzaal een kaarsje aan te steken voor een dierbare. Vanaf de Dorpskerk kunt u over een pad met lichtjes uw weg vervolgen naar de verlichte begraafplaats. Aan het einde van de route vindt u ook een wensboom, waarin u een geschreven wens kunt laten ophangen.
De lichtjesavond duurt van 16.00 tot 20.00 zodat bezoekers ruim de gelegenheid krijgen om langs te komen en de coronamaatregelen goed kunnen worden nageleefd. In de binnenruimte van de Dorpskerk is het dragen van een mondkapje deze middag verplicht.
De avond wordt mogelijk gemaakt door Concordia, Protestantse Gemeente Maasdijk, Evangelische Gemeente Maranatha, de Heilige Jacobusparochie, Uitvaartverzorging Respect, Ende Systems en Aula Maasdijk.
U bent van harte uitgenodigd om langs te komen en om samen met ons een lichtje aan te steken.
Wanneer: Zondag 22 november tussen 16.00 en 20.00
Waar: De route begint bij de hoofdingang van de Dorpskerk
 
terug