Loterij 2020 Loterij 2020
Bij het verschijnen van deze Samen zit de grote vakantie er al weer op en gaan we weer beetje naar ‘normaal’ ritme. Scholen en sport hebben weer een start gemaakt, maar naar/aan het werk zijn zal voor velen best nog verschillend zijn.

Zoals voor de zomerperiode al verteld, houden we het als bazarcommissie deze keer alleen even bij de loterij. Fijn om te vermelden is dat de sponsors van de prijzen op het lot  ook in dit bijzondere jaar hun bijdrage willen doen, dankjewel hiervoor!

Zoals u/jij van ons gewend bent, verkopen we de loten al geruime tijd telefonisch en dat houden we er in ,en wel op Maandagavond 12 oktober.Vanaf 18.00 uur kunt u van ons dan ook een belletje verwachten…. De trekking zal plaats vinden eind november, maar hoe we dat gaan doen, daar komen we later nog op terug.

Voor wie al een keer een dienst heeft bezocht, is het vast niet ontgaan dat de opbrengsten van de afgelopen bazars een mooie bestemming hebben gekregen in de vorm van beeld en geluid. Een prachtig groot tv scherm in de hal van de kerk, de beamer en podium verlichting in de kerkzaal.

Tevens is er nu ook al de mogelijkheid voor kerk tv opnames, waar we juist in deze tijd al fijn gebruik van maken. Het doel van de loterij 2020 is dan ook om bij te dragen aan de meubilaire inrichting van het liturgisch centrum. Doet u/jij ook weer mee? Wil je ons ondersteunen met het bellen/schrijven of wegbrengen van de loten?

Fijn! Stuur dan gerust een mailtje naar bazar@pgmaasdijk.nl of bel even met Bianca.

 Graag tot ziens of horens, maar bovenal blijf gezond!

 Groeten Jan, Jaco, Mariëlle, Eeft, Leo, Diane, Hilbert, René en Bianca.
terug