Loterij 2021 Loterij 2021
Ruim vier weken na de telefonisch verkoopavond kunnen we spreken van een geslaagde belactie, want alle 3500 loten zijn inmiddels verkocht, hier zijn we dan ook heel blij mee! Na de bezorging van de loten is een groot deel van de betaling al per bank aan ons overgemaakt, waarvoor onze hartelijk dank. Mocht de betaling echter nog niet gelukt zijn, kijk dan nog even op de envelop met de loten, want daar vindt u de juiste betaalgegevens.
De trekking
Vrijdagochtend 12 november zullen we de winnende lotnummers trekken en bekend maken wie in de prijzen zijn gevallen, zodat we deze zo snel mogelijk bij u/jou thuis kunnen bezorgen.
Vrijdagochtend 12 november Bingo/Rad/Oliebollen.
Als bazarcommissie willen we de altijd gezellige bingo-ochtend weer oppakken, deze keer gekozen voor de vrijdag en voor het eerst in de Dorpskerk. Naast het bekende bingospel zullen we ook nog een aantal rondjes Rad van Avontuur draaien en is er na afloop de trekking van de loterij. Natuurlijk ontbreken ook de heerlijke verse oliebollen niet dit jaar.
De inloop met koffie/thee/lekkers zal zijn om 9.30 uur en om 10.00 uur gaan we van start met de bingo. Kortom: noteer 12 november in de agenda!
Vindt u het leuk om wat te bakken voor de bekende gebak/koekjeskraam, laat dit dan even weten aan Bianca via bazar@pgmaasdijk.nl, ook voor eventuele andere vragen.
 
terug