Loterij en kerkenveiling Loterij en kerkenveiling
Bij de uitkomst van deze Samen is het herfstvakantie en een blik op de kalender geeft aan dat de bazardag van onze Dorpskerk op vrijdag 17 november toch steeds dichterbij komt. Zoals u/jou inmiddels wel bekend draaien we in de ochtend een aantal rondes Bingo en Rad, verkopen we oliebollen en andere creativiteitten. Vind je het leuk om iets lekkers te bakken voor de verkoop? Wij horen het graag!
Aansluitend vindt de trekking van de loterij plaats en we hebben hiervoor inmiddels ruim 3800 loten verkocht, fijn! Er zijn er op dit moment nog ca. 150 over, dus sla nog snel je slag voordat het te laat is….
Ook de voorbereidingen voor de Kerkenveiling zijn natuurlijk in gang, we hebben dan ook al een flink aantal kavels binnen, van oppas, groente-en fruitpakketten, etentjes tot activiteiten met een gezelschap aan toe. Heb je nog die ene leuke of unieke kavel, geef deze dan nog uiterlijk door tot maandag 23 oktober, want dan kunnen wij verder met het maken van een leuk veiling programma! Alvast heel erg bedankt en houdt zeker ook de website en Nieuwsbrief in de gaten, de komende weken!
Graag tot vrijdag 17 november, wij hebben er zin in!
Eeft, Mariëlle, Leo, Hilbert, Jaco en Bianca
terug