Orgelconcert “Jaarrond” Orgelconcert “Jaarrond”
Het orgel in onze Dorpskerk is begin dit jaar grondig onder handen genomen. Een dergelijke opknapbeurt is reden tot een muzikaal feestje en wij hebben vakorganist Aarnoud de Groen bereid gevonden een concert te verzorgen.
Aarnoud is bekend met Maasdijk, meerdere malen heeft hij met koren opgetreden en daarbij de samenzang begeleid. Tevens zal de orgelbouwer een uitleg geven over de werkzaamheden die uitgevoerd zijn.
Aangezien ons orgel ten dienste staat van de eredienst, wordt tijdens het concert muziek gespeeld die betrekking heeft op een heel kerkelijk jaar. Thema is “Jaarrond”. De avond begint vol verwachting met Adventsmuziek, daarna volgt het licht van Kerst. De veertigdagentijd breekt aan en dan vieren het feest van Pasen.
Na Jezus’ opstanding volgt Hemelvaart en Pinksteren, ook dat wordt muzikaal vertolkt.
Het concert is op 25-september, ’s avonds aanvang: 20:00 uur. Wegens de maatregelen is het nodig om aan te melden. Schroom niet, grijp uw kans om het orgel in al zijn glorie en mogelijkheden te beleven tijdens dit concert. Opgeven kan bij de Scriba, via scribaat@pgmaasdijk.nl.

U dient uw naam, adres en in het geval dat u belt, uw telefoonnummer op te geven
terug