Technische vernieuwingen Technische vernieuwingen
In de afgelopen Impulsdienst is een nieuw onderdeel van onze geluidsinstallatie “stilletjes" in gebruik genomen: het digitale mengpaneel voor bands en muziekgroepen. Dit mengpaneel is vanaf de regietafel en middels een iPad te bedienen.

Met de nieuwe installatie in onze Dorpskerk is het ook niet meer nodig om bij bands of muziekgroepen extra speakers op te stellen: deze zijn geïntegreerd in het podium en de speakers die reeds in zaal hangen zijn geschikt voor spraak én muziek.

Met deze technische vernieuwingen, die mogelijk is gemaakt doordat bij de renovatie alles vervangen is, wordt het opstellen en afbreken van een band of muziekgroep een stuk eenvoudiger. Het eenmalig inregelen van dit alles was een behoorlijke klus, maar dankzij de inzet van onze bandleden en de leverancier is dit op tijd verzorgt.


Een restpunt van de verbouwing is het optimaliseren van de akoestiek. Tijdens de ontwerpfase was het al bekend dat na de bouw er aandacht aan besteed moest gaan worden, alleen was het nog niet bekend hoe het precies uit zou pakken. Inmiddels is er een professioneel akoestisch bureau langs geweest en zijn er materialen besteld die de akoestiek gaan verbeteren.

Kom vooral zelf luisteren op de zondagen dat u uitgenodigd bent om zo zelf de muziek en het gesprokenen te ervaren en de eredienst te laten voltrekken.
terug