Vakantieweek Rooseveltpaviljoen 2023

Vakantieweek Rooseveltpaviljoen 2023
Wij, het bestuur van het Protestants Diaconaal Streekcontact Westland e.o., hebben de diaconieën van Westland, Midden-Delfland en Hoek van Holland weer bij elkaar laten komen. Zij hebben de nodige informatie ontvangen voor de inschrijving voor de vakantieweek 2023 die wij organiseren.
Deze vakantieweek is bedoeld voor mensen die vanwege hun leeftijd en/of gezondheid niet meer zelfstandig op vakantie kunnen gaan. Ook gasten die rolstoel gebonden zijn en zorg nodig hebben zijn van harte welkom. Het Rooseveltpaviljoen heeft alle faciliteiten om de gasten goed te kunnen helpen. Dit is een vakantieweek waar aandacht en persoonlijke zorg aan de gasten centraal staat. Hiervoor zorgt een enthousiaste groep vrijwilligers die zich op alle mogelijke manieren voor de gasten inzet.
De week is dit jaar van 23 tot en met 30 september 2023, en zal plaatsvinden in de bosrijke omgeving van het mooie Nieuw Hydepark in Doorn waar het Rooseveltpaviljoen is gevestigd.
Mocht u na het lezen van dit bericht ingeschreven willen worden, neem dan contact op met uw plaatselijke diaconie. Zij kunnen u de nodige informatie geven en uiteraard helpen met het invullen van het aanmeldingsformulier. Wacht niet te lang want de inschrijving sluit op   07-07-2023. Hierna is het wachten tot u antwoord krijgt of u mee mag of dat u op de reservelijst staat. Wij als organisatie zijn al druk bezig om er weer een fantastisch week van te maken. Hopelijk tot ziens van 23 tot 30 september 2023 in het Rooseveltpaviljoen.

Hartelijke groet,

Hans van der Kaaij, Protestants Diaconaal Streekcontact Westland e.o.
terug