Vrijdagochtend 18 november Bingo/Rad/Trekking loterij Vrijdagochtend 18 november Bingo/Rad/Trekking loterij
Zoals in de nieuwsbrief van vorige week al aangekondigd, pakken we als bazarcommissie de altijd gezellige Bingo ochtend weer op, aangevuld met een aantal rondes Rad van Avontuur en na afloop de trekking van winnende lotnummers van de loterij. De inloop met koffie/thee/lekkers zal zijn om 9.30 uur en om 10.00 uur gaan we van start met de Bingo in de hal van de Dorpskerk. Oliebollen/Koek/Creativiteitten natuurlijk zorgen we ook dit jaar wederom voor vers gebakken oliebollen en zijn ze ook nu alvast weer vooruit te bestellen.

Bij aantallen van meer als 10 stuks horen we dit graag. Leuk om je collega’s , familie, buren of vrienden thuis te verrassen met een lekkere oliebol deze vrijdag!  Geef je bestelling door uiterlijk maandag 14 november via onderstaand mailadres/telefoonnummer  en wij zorgen dat ze af te halen/betalen  zijn vrijdagochtend 18 november bij de Dorpskerk voor € 1.25 euro per stuk. Inmiddels zijn een aantal dames al actief bezig om kaarten en andere creaties te maken om deze dag te kunnen verkopen, naast natuurlijk de heerlijke gebakken cake/koekjes.

Dus kortom, kom gezellig even buurten deze vrijdagochtend. Vind u het leuk om ook iets leuks/lekkers in te brengen voor de bazar, laat dit dan gerust even weten aan Bianca via bazar@pgmaasdijk.nl.


Groeten Eeft, Jaco, Marielle, Hilbert, Leo en Bianca
terug