Loterij 2020 Loterij 2020
 Inmiddels is het al juli op de kalender en leven we met elkaar in een bijzondere tijd. Gelukkig treedt er al weer wat meer versoepeling op en kijken we met elkaar graag naar wat er juist al wel weer mogelijk is.

Zo ook met de bazarcommissie. We hebben dan ook besloten om dit jaar alleen de loterij te houden, want een bingo ochtend en een gezellige avond op 1,5 meter afstand lijkt ons voor nu nog even niet passend.

Zoals u/jij van ons gewend bent, verkopen we de loten al geruime tijd telefonisch en dat houden we er in en wel op maandagavond 12 oktober.De trekking zal plaats vinden eind november, maar hoe we dat gaan doen, daar komen we later nog op terug. Voor nu gaan wij ons richten op de prijzen voor op het lot, mocht je eventueel een mooie prijs voor ons hebben, dan houden wij ons zeker aanbevolen.

Voor wie onlangs een kijkje in de vernieuwde Dorpskerk heeft genomen, is het vast niet ontgaan dat de opbrengsten van de afgelopen bazars een mooie bestemming hebben gekregen in de vorm van beeld en geluid. Een prachtig groot tv scherm in de hal van de kerk, de beamer en podium verlichting in de kerkzaal.

En al de mogelijkheid voor kerk tv opnames, waar we juist in deze tijd al fijn gebruik van maken.Het doel van de loterij 2020 is dan ook om bij te dragen aan de inrichting van het liturgisch centrum. Doet u/jij ook weer mee? Wil je ons tegen die tijd ondersteunen met het bellen of wegbrengen van de loten? Fijn! Stuur dan gerust een mailtje naar bazar@pgmaasdijk.nl of bel even met Bianca.

Voor nu allemaal een mooie zomerperiode gewenst, maar bovenal blijf gezond en graag tot ziens.

Groeten Jan, Jaco, Mariëlle, Eeft, Leo, Diane, Hilbert, Anja, René en Bianca.
terug