Vrijdagochtend 12 november Bingo/Rad/Trekking loterij Vrijdagochtend 12 november Bingo/Rad/Trekking loterij
Als bazarcommissie pakken we de altijd gezellige Bingo ochtend weer op, we hebben deze keer gekozen voor de vrijdagochtend en voor het eerst te organiseren in de Dorpskerk. Naast het bekende Bingo spel zullen we ook nog een aantal rondjes Rad van Avontuur draaien en is er na afloop de trekking van de loterij.
De inloop met koffie/thee/lekkers zal zijn om 9.30 uur en om 10.00 uur gaan we van start met de Bingo.

Oliebollen/Koek/Creativiteiten

Natuurlijk zorgen we dit jaar ook weer voor vers gebakken oliebollen tijdens deze ochtend. Nieuw dit jaar is dat u/jij de oliebollen alvast vooruit kan bestellen, bij aantallen van meer als 10 stuks horen we dit graag. Leuk om je collega’s , familie, buren of vrienden thuis te verrassen met een lekkere oliebol deze vrijdag! Geef je bestelling door uiterlijk maandag 8 november via onderstaand mailadres/telefoonnummer  en wij zorgen dat ze af te halen/betalen zijn vrijdag de 12e bij de Dorpskerk.
Inmiddels zijn er ook een aantal dames creatief bezig om voor deze ochtend zelfgemaakte kaarten, windlichtjes en creaties van stof te kunnen verkopen, kortom kom gezellig even buurten deze vrijdagochtend
Vind u het leuk om wat te bakken voor de bekende gebak/koekjeskraam, laat dit dan even weten aan Bianca via bazar@pgmaasdijk.nl of bel 06-43242610, ook voor eventuele andere vragen.
Tot de 12e!
Groeten Jan, Eeft, Jaco, Marielle, Hilbert, Leo en Bianca
 
terug