Bazar 2019 Bazar 2019
Inmiddels is de grote vakantie echt begonnen en genieten veel mensen van een aantal vrije dagen, dichtbij, verweg of gewoon lekker thuis.
Op de achtergrond worden voorbereidingen door de bazarcommissiel getroffen voor de lotenverkoop en de trekking want voor je het weet is het al weer zover…
 
Loten
Inmiddels worden de 3500 loten gedrukt, voorzien van mooie prijzen geschonken door trouwe maar ook weer nieuwe sponsors, waarvoor onze hartelijk dank!

Belavond
Maandagavond 16 september zullen we onze jaarlijkse belronde houden voor de verkoop van de loten, dus dan kunt u rekenen op ons telefoontje. Voor slechts € 2,50 per lot maak u al kans op een prijs!

Bingo/Rad voor jong en oud…..
Zaterdagochtend 9 november zijn we er  weer met de bingo en het rad voor jong en oud, natuurlijk zijn er ook de oliebollen, koek, kaarten en de bloemen, dus noteer de datum alvast in de agenda…..

Westlandse avond…
Zaterdagavond 9 november is de trekking van de winnende lotnummers. Dit beloofd een gezellig Westlands avondje te worden want vooraf zorgt Theater in Feite zorgt voor een hilarische en educatieve avond met hun stuk van de Westlandse School geschikt als inburgeringscursus voor niet-Westlanders en als opfriscursus voor Westlanders. Om 20.30 uur gaan zij van start in de Hoeksteen en de koffie staat klaar om 20.00 uur, mis het niet!

Het doel
In overleg met de kerkrentmeesters is besloten dat de opbrengst van de loterij en de activiteiten op 9 november zal gaan naar  vernieuwd beeld en geluid materiaal in het Kruispunt.

Helpende handjes
Natuurlijk kunnen ook wij niet zonder hulp, dus mocht je maandagavond 16 september willen helpen met bellen of schrijven van de loten of breng je ze liever weg in de week van 16 september, laat het even weten. Dit geldt ook voor hulp op zaterdag 9 november! Mailen kan naar bazar@pgmaasdijk.nl of bel even met Bianca
terug