Bazar activiteiten 2017 Bazar activiteiten 2017
Bazar …..net even anders ….ook in 2017.
Inmiddels is het nieuwe jaar al weer in februari beland en hebben we als commissie besloten om wederom een aantal leuke activiteiten voor onze gemeenteleden te organiseren, want saamhorigheid in de gemeente staat momenteel voor ons op nummer 1.
Na de geslaagde fietstocht, bingo & loterij ochtend en kerstworkshop, hebben wij voor een drietal activiteiten alvast een datum geprikt voor in de agenda’s. Wij hopen dat er velen van U weer enthousiast mee zullen doen!
 
Vrijdagavond 10 maart, whisky proeverij in Oldtimer Museum Staalduinen.
Wist u dat Maasdijk een heus museum rijk is en dit gewoon aan de Derde Hoeve staat? U bent welkom om daar op vrijdagavond 10 maart in samenwerking met slijterij van Lenteren heerlijke whisky’s te proeven met natuurlijk met lekkere hapjes erbij en het Oldtimer museum te bezichtigen. Dit voor een bedrag van 35 euro p.p. Deze avond begint om 19.30 uur.
 
Doet u ook gezellig mee? Meld je dan snel aan via bazar@pgmaasdijk.nl
 
Gelieve bij inschrijving al de betaling te voldoen t.n.v. Bazarcommissie PG Maasdijk, NL 29 RABO 0340 3285 92, want dan pas is uw deelname definitief. Liever contant betalen? Dat kan bij Ellen Prins aan de Oranjewerf 54.
 

Zondag 11 juni, foto workshop.
Hoe goed kent u uw fototoestel of de camera op uw mobiele telefoon? Er kan meer mee dan u denkt!
Nieuwsgierig geworden? Houd deze datum dan alvast vrij.
 
Graag tot ziens!
 
De Bazarcommissie
 
 
terug