Bazar van start Bazar van start
Bazar….  net even anders, van start gegaan
Ongetwijfeld hebben velen van u al de presentatie van onze komende activiteiten gezien op de beamer in beide kerken; fijn dat er enthousiast op ons nieuwe initiatief wordt gereageerd.
Lotenverkoop
Inmiddels hebben we de eerste actie achter ons en dat is de belavond voor de loten van afgelopen maandag 12 september. Niet iedereen was thuis die avond, dus geven we u de gelegenheid om na afloop van de ochtenddiensten van 18 en 25 september nog in te schrijven. Natuurlijk kunt u ook altijd een van onze commissieleden even aanschieten of een berichtje sturen naar bazar@pgmaasdijk.nl Wij doen ons best om de loten zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen en natuurlijk de tussenstand van de verkoop van de totaal 4000 stuks door te geven.
Zaterdag 5 november zullen wij tijdens de ouderenochtend de winnende lotnummers trekken, dus hopelijk valt u in de prijzen dit jaar!
Fietstocht startzondag 25 september
Na afloop van de startdienst zullen we met elkaar een leuke tocht gaan fietsen, met een tweetal tussenstops, voor een hapje en een drankje en gezellig praatje. Ook is er een puzzel in de tocht verwerkt, welke van start zal gaan bij De Hoeksteen en eindigen bij Het Kruispunt. Doet u/jij mee?
Stuur dan een mailtje naar Bianca Buitelaar via bazar@pgmaasdijk.nl of schrijf je in op de lijsten in de hal van/achterin de kerk.
Spontaan meedoen die zondag is helemaal goed, maar het is fijn voor ons om te weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen.
Is meefietsen voor u niet mogelijk, maar wilt u wel bij de locaties aanwezig zijn? Leuk! Laat ons het even weten, dan zorgen wij voor vervoer of de adressen van de tussenstops!
Graag tot ziens op 25 september!
Anja, Eeft, Ad, Lisa, Ellen, Marielle, Jan, Jaco, Rudolf en Bianca (06-43242610)
 
terug