Bazarnieuws 2023 Bazarnieuws 2023

Inmiddels is het al weer april en kijken we met elkaar uit naar beter weer, wellicht een  vakantie of gewoon lekker bezig kunnen zijn. Dit geldt ook voor ons als Bazarcommissie, in november sloten we af met een geslaagde ochtend met de Bingo/Rad/Trekking van de loterij en voor je het weet is het toch ineens al weer de tijd om na te denken over de acties voor 2023.
Onlangs hebben we dan ook de eerste lijntjes uitgezet en besloten om de welbekende loterij weer op te pakken: de datum voor de belavond staat gepland voor maandagavond 11 september.

En dan terug van weggeweest, de kerkenveiling, wij gaan de uitdaging aan om deze weer te organiseren voor jong en oud en wel op vrijdagavond 17 november! Noteer de datum in de agenda’s en denk alvast eens na over een ludieke, lekkere, leuke, creatieve of actieve kavel en wij nemen deze graag op in onze kavellijst!

Hoe deze vrijdag 17 november er precies uit gaat zien, daar gaan we nog verder mee aan de slag, maar dat we deze dag extra hulp gebruiken is wel zeker. Lijkt het u/jouw leuk om een steentje bij te dragen? Laat het ons weten via bazar@pgmaasdijk.nl en we vertellen je graag meer!

Groeten Mariëlle, Leo, Jaco, Eeft, Hilbert en Bianca
 
terug