Bazarnieuws 2023 Bazarnieuws 2023
Loterij
Inmiddels is het alweer bijna eind juni en staat over twee weken de grote vakantie voor de deur. De tijd vliegt en voor je het weet gaat men er even tussenuit.  Vandaar ook dat we als bazarcommissie nu al druk bezig zijn met de voorbereidingen voor de belavond. De vrijwilligers zijn benaderd en de prijzen voor de loterij worden verzameld. Heeft u nog een leuke prijs voor op het lot, geef dit dan uiterlijk door vóór 1 juli aan Bianca. Helpt u graag mee op/na maandagavond 11 september met bellen, uitschrijven of het wegbrengen van de loten? Wij kunnen zeker nog spontane en enthousiaste hulp gebruiken!
Kerkenveiling
Zoals een paar maanden terug al aangekondigd, weer terug van weggeweest, de kerkenveiling, wij gaan de uitdaging aan om deze weer te organiseren voor jong en oud en wel op vrijdagavond 17 november! Deze veiling kan natuurlijk niet slagen zonder kavels! Als commissie hebben we er al een aantal opgehaald, ons doel is om 100 kavels te verzamelen. Ludiek, lekker, creatief of actief, dus laten wij ons nu graag verrassen door uw/jouw inbreng! Een gezellige BBQ, avondje klaverjassen, een rondje tuinonderhoud, een etentje aan huis, een vaar-, fiets- of wandeltocht of gewoon iets uit eigen tuin/kas. Heb je al een kavel bedacht, mail deze dan nu al door naar bazar@pgmaasdijk.nl, zodat wij de kavellijst tijdig kunnen aanvullen! Dankjewel alvast!
Hoe deze vrijdag 17 november er precies uit gaat zien, daar gaan we nog verder mee aan de slag, in ieder geval zal de Bingo en de trekking van de loterij niet ontbreken. Dat we deze dag extra hulp kunnen gebruiken is wel zeker. Lijkt het u/jouw leuk om een steentje bij te dragen? Laat het ons weten via bazar@pgmaasdijk.nl, bel of schiet een van ons gerust even aan! Deze twee activiteiten zijn ook prima geschikt als maatschappelijke stage!
Groeten Mariëlle, Leo, Jaco, Eeft, Hilbert en Bianca 06 4324 2610
 
terug