Bedankt....! Bedankt....!
DANKJEWEL……..

Al in het voorjaar gestart met de voorbereidingen en ineens zit het er dan al weer op, de bazardag van afgelopen zaterdag 3 november.
De lotenverkoop was de eerste activiteit voorafgaand aan de bazardag zelf. Al de 3500 loten hebben wij mogen verkopen, waarvoor nogmaals onze hartelijk dank.
In de ochtend was er de bingo, deze keer voor jong en oud, iedereen mocht meedoen. De zaal was gezellig vol rond de klok van 10 uur, vele cijfertjes werden er doorgestreept en hebben we veel mensen blij kunnen maken met niet alleen een prijs, maar ook een heerlijk advocaatje met slagroom. De dames van de kaarten, de koek en de bloemenkraam deden eveneens goede zaken. En wat dacht u van de oliebollen, ze waren al snel uitverkocht!
Het avondprogramma starten we rond 20.30 uur met het Rad van Avontuur, het prijzenpodium was prachtig gevuld, dus klaar om iedereen te verrassen. Helaas blijft dit spel toch altijd een kwestie van geluk hebben, dus zo ga je met wat meer of juist wat minder prijsjes naar huis. Nog een kans was er op het einde van de avond, want toen verrichten we de trekking van de winnende lotnummers, hier zijn dan ook 25 verschillende winnaars uitgekomen, die hun prijs deze week thuis mogen verwachten. In verband met de privacy wet mogen wij helaas geen namen publiceren, maar wel de winnende lotnummers.

Aan het einde van de avond hebben we als bazarcommissie terug kunnen kijken op een gezellige dag en zijn dan ook heel erg blij met het mooie resultaat wat we met elkaar hebben opgehaald, namelijk 18.500 euro bruto. Namens onze commissie willen we dan ook iedereen heel erg bedanken voor zijn of haar bijdrage op welke wijze dan ook. Zeker ook de sponsors voor de prachtige prijzen voor het lot, de bingo en het Rad.
En niet te vergeten iedereen die ons heeft geholpen om deze dag  te organiseren! Wij gaan nu de balans opmaken en deze dag evalueren, heb je dan ook ideeen of tips voor ons? Stuur ze gerust naar bazar@pgmaasdijk.nl en wij nemen ze mee!

 
terug