Bijeenkomsten met ouders met kinderen 0-18 jaar Bijeenkomsten met ouders met kinderen 0-18 jaar
Ruim 100 uitnodigingen lagen klaar er zondagmorgen klaar... Want in de afgelopen maanden ben ik bij zo’n 60 gezinnen met jonge kinderen en tieners op kennismakingsbezoek geweest. Het waren waardevolle gesprekken. Tijdens de tientallen ontmoetingen heb ik de gezinnen en het dorp, maar ook de kerk, beter leren kennen. En ook een beeld gekregen van de vele ideeën over de kerk van de toekomst. Ik heb een overzicht gemaakt van de meest gehoorde ideeën. Ik wil graag met alle ouders in gesprek over een aantal van die ideeën, om te bespreken hoe we hier op korte of langere termijn een vervolg aan kunnen geven. 

Omdat de meesten een druk (gezins)leven hebben, heb ik twee avonden geprikt voor deze gesprekken: woensdagavond 15 juni en donderdagavond 23 juni van 20:00 tot 21:15 uur in de Dorpskerk, inloop vanaf 19:45 uur. In de hoop dat het jou/jullie lukt om op één van deze twee avonden mee te praten over de kerk van de toekomst, met de focus op de gezinnen met jonge kinderen en tieners. Ook andere ouders met jonge kinderen en tieners die interesse hebben in de ideeën/onderwerpen zijn van harte welkom! 

De hele uitnodiging met overzicht van de ideeën hebben alle ouders met kinderen tot en met 18 jaar inmiddels in hun bezit. Mocht je nog ouders kennen die er ook graag bij willen zijn, iedereen is van harte welkom! Zondagmorgen liggen er ook nog uitnodigingen in de kerk die je kan meenemen voor ouders die geïnteresseerd zijn! 
terug