Bijeenkomsten Stille Week in de DorpskerkĀ 

Bijeenkomsten Stille Week in de DorpskerkĀ 

zangdienst, vespers, kerkdiensten met Avondmaal en Paaswake 
De Stille Week voor Pasen vindt plaats van zondag 2 april tot en met zaterdag 8 april. Iedere avond bent u van harte welkom in de Dorpskerk.  
Zondagavond 2 april is er een zangdienst waarin we met elkaar psalmen, gezangen en nieuwe liederen zingen/beluisteren over het verzoenend lijden van Christus met een klein doorkijkje al naar Pasen. Maandag, dinsdag en woensdag zijn er vespers waarin we onderweg met Jezus zijn. Op donderdag en vrijdag lezen en zingen we verder, maar vieren we ook met elkaar het Avondmaal. Bij al deze bijeenkomsten verzoeken we u in stilte binnen te komen en in stilte te vertrekken. Het is immers de Stille Week… Op zaterdag is er een Paaswake. 
Alle kerkdiensten/vespers beginnen om 19.00u, behalve de Paaswake op zaterdag, die begint om 21.30u. Op Paasmorgen, na het gezamenlijke Paasontbijt (aanmelden via www.pgmaasdijk.nl, vieren we om 10.00u (!) het Paasfeest.  
 
Voor de vespers/diensten/wake zijn we nog op zoek naar gemeenteleden die een Schriftlezing willen lezen. Denkt u nu: nou dat zou ik eigenlijk best wel eens willen doen, geeft u dit dan door aan de dominee. Dat mag via de app, de e-mail, maar ook een belletje is prima. Wij horen graag van u/jou! 


Floris den Oudsten v.d.m.
predikant Protestantse Gemeente Maasdijk

 
terug