Commissie bijzondere diensten: Commissie bijzondere diensten:
Commissie bijzondere diensten:

De commissie bijzondere diensten is een samenvoeging van de commissie nieuw liedboek (sinds 2015) en de commissie bijzondere diensten.
Op dit moment bestaat onze commissie uit: Hugo Habekotté, Janice de Jong, Joke de Jong, Leen Dekker  Linda Mosterd en Eva van der Schee.
Wij vergaderen eens in de twee maanden om invulling te geven aan de bijzondere diensten. Daarnaast stellen wij een lijst op voor het aanleren van nieuwe liederen. (zie hiervoor "Lied van de maand" in het hoofdmenu)

De bijzondere diensten bestaan onder andere uit Pasen, Pinksteren, Kerst, Glazen staddiensten en de volkskerstzang. Enkele specifieke taken die hierbij toekomen aan de commissie bijzondere diensten zijn het zorgen voor muzikale begeleiding van de dienst in de vorm van een koor, band of muzikanten, maar ook het eventueel meegeven van een attentie na de dienst regelen wij.
Wij zijn ook verantwoordelijk voor de PR voor deze diensten en eventueel het leggen van contacten met andere (Maasdijkse) kerkgenootschappen en scholen.
We blijven kijken naar veranderingen om bestaande diensten eigentijds in te vullen, waardoor het mogelijk is om voor alle leeftijden aantrekkelijk te zijn.
 
terug