De Bloemencommissie zoekt hulp!

De Bloemencommissie zoekt hulp!

Zet u/jij graag de bloemetjes binnen?

Dan zijn wij op zoek naar u/jou! Als bloemencommissie zorgen wij wekelijks voor een fleurig bloemetje of mooie plant in de kerkzaal en het boeket dat op zondag gaat naar een gemeentelid als felicitatie of steuntje in de rug….

Graag zouden wij ons team uitbreiden zodat we het hele jaar rond mooie bloemen in de kerk kunnen zetten. Met name in de zomerperiode komen wij wat handjes te kort en kiezen we voor een kunststukje, dit heeft zeker niet onze voorkeur, maar het kan soms even niet anders.

Het fijne aan onze commissie is dat je zelf mag aangeven wanneer en hoe vaak  je de bloemen wil verzorgen, ook welke soort bloem of plant, uit de winkel, je eigen tuin of uit de kas, je bent daar geheel vrij in!

Wil je bloemen aanbieden om ze door ons te laten schikken? Ook dat kan!

Ben je nu enthousiast om ons te helpen, wij zijn met alle aanmeldingen blij, of je nu één, twee of meer keer per jaar beschikbaar bent!
Wij delen je graag in op ons rooster! Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met Marjan Boers via pcboers@outlook.com
of bel 06-21397122, zij helpt je graag verder!

Graag tot ziens! Marjan Boers, Henk v.d. Ende, Marjan Hofland, Jacqueline Vreugdenhil, Lida Vreugdenhil, Karin Verkade, Marleen van Heijningen en Bianca Buitelaar
 
terug