Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Verplaatsing gemeenteavond Verplaatsing gemeenteavond
De gemeenteavond van 22 mei wordt verplaatst naar september. Toen de avond werd ingepland in 2018 leefde het idee deze avond te combineren met een rondleiding op de bouwplaats aan de Nassaustraat. De vergunning die 16 april werd bekrachtigd, hadden we oorspronkelijk iets eerder ingepland. Nu een rondleiding houden op 22 mei heeft nog weinig nieuwswaarde. De sloop is succesvol verlopen en de lijnen voor het nieuwe staan uit, dat is het.

Om die reden verplaatsen we de avond naar september en dan waarschijnlijk in de week voor of na de startzondag. De avond staat dan in het teken van de renovatie, we komen terug op de jaarcijfers van 2018 en blikken vooruit naar het nieuwe winterseizoen en het nieuwe plan voor de toekomst. Iedere vier jaar wordt dit plan bijgesteld en de kerkenraad is hier druk mee bezig. Kortom, eerst het zomerreces waarbij achter de schermen en aan de Nassaustraat hard wordt doorgewerkt en daarna praten we u helemaal bij.
                        De Kerkenraad
terug
 
 
 

Inloggen


 

Pinksterdienst (via YouTube)
datum en tijdstip 31-05-2020 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.