Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Beamteams Beamteams

In gebouw De Hoeksteen en in gebouw Het Kruispunt worden de liederen en bijbelgedeeltes gepresenteerd op een scherm door middel  van een beamer.
De beamer wordt aangestuurd door een computer. Voor iedere dienst levert de predikant zijn of haar liturgie in bij de beamteams. Deze zijn tot nu toe nog apart georganiseerd. Men maakt natuurlijk wel gebruik van dezelfde softwareprogramma’s en vergadert een paar keer per jaar om af te stemmen of er nog nieuwe vaardigheden aangeleerd moeten worden ten behoeve van een goede presentatie.
Een eenvoudige liturgie zit in een kwartiertje in de computer/laptop, maar een liturgie met een PowerPoint of een leuk filmpje kost meer tijd en dat laatste heeft natuurlijk alles te maken met de ervaring van de leden van de beamteams.
De leden van de beamteams zijn enthousiast, ze werken er graag aan mee om de liturgie van onze diensten te verlevendigen door middel van beeld en geluid via de beamer.
 

terug
 
 
 

Inloggen


 

Digitale kerkdienst
datum en tijdstip 29-03-2020 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.