Gezin/bedrijfsbezoek Gezin/bedrijfsbezoek
In de afgelopen maanden heb ik alle gezinnen met kinderen van 0 tot 4 jaar bezocht of gecontact om te bezoeken. Ik ben nu bezig met alle gezinnen met kinderen van 5 tot 8 jaar te bezoeken. Ik heb ook al bij meer dan tien gezinnen meegegeten, ook een leuke manier om elkaar beter te leren kennen.

Stel dat er nog gezinnen zijn waar de avonden al snel vol zitten (en afspraken maken lastig is) en/of die het heel gezellig vinden, ik schuif graag aan om mee te eten en nader kennis te maken. Dit mogen ook gezinnen met tieners/jongeren zijn.
De afgelopen periode heb ik ook al heel wat Maasdijkse (tuinbouw)bedrijven bezocht. Ik blijf me verbazen over de technische ontwikkelingen, de persoonlijke verhalen en soms ontroerende ontboezemingen. Regelmatig ben ik in de wandelgangen uitgenodigd om ook eens ‘bij ons’ te komen kijken. Maar als we geen afspraak hebben gemaakt, dan ben ik bang dat ik de naam vergeten ben. Dus, heeft u/heb jij een bedrijf in Maasdijk en vind je het leuk om mij een rondleiding te geven en in gesprek te gaan over wat er achter de schermen allemaal leeft, dan hoor ik het graag.

Ontvang allen een hartelijke groet vanuit de pastorie.

Floris den Oudsten v.d.m.
terug