jeugd seizoen 2017 jeugd seizoen 2017
Jeugd
 
In de PG Maasdijk wordt veel aandacht besteed aan de jeugd.
 
Kinderkerk
In de wekelijkse Erediensten is er Kinderkerk voor de kinderen van 4-12 jaar.
 
Jeugdkerk
Eén keer per maand wordt er  Jeugdkerk georganiseerd tijdens de zondagmorgendienst. Dit is voor jongeren uit de eerste 3 klassen van het voortgezet onderwijs. In het preekrooster 2017 kan je zien wanneer er jeugdkerk wordt georganiseerd (JK).
 
Onder de klok
Een keer in de drie weken op zondagavond komen we met de jeugd bij elkaar. Er zijn groepen voor klas 1, klas 2 en 3 en klas 4 en ouder. De ene keer een film, dan weer een spel, afgewisseld met een maatschappelijk of Bijbels praatje. Maar sowieso is het altijd gezellig. Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken.
 
Jeugd zomerkamp
Ieder jaar wordt er door zo’n 15 leiding een mega gaaf kamp georganiseerd. Hier nemen zo’n 50 kinderen aan deel. We doen leuke spellen, maken veel lol en houden een kerkdienst. In 2017 gaan we van 8 tot en met 15 juli naar het Mussennest in Otterlo. Kijk voor meer informatie op www.kerkkamp-maasdijk.nl voor meer informatie en hoe je je kunt opgeven.
 
Youth Alpha en Alpha XL
In het najaar wordt een Alpha XL georganiseerd in het sportcafé door enthousiaste christenen. Daarnaast wordt ieder jaar bekeken of er bij voldoende belangstelling een Youth-Alpha wordt georganiseerd.
 
In de sub-menu's vind u meer informatie over bovenstaande activiteiten.
 
terug