Protestantse Kerk in Nederland
 
 
zo 27 sep 2020  om 19:00
Voorganger: ds. B.E. Lamain (’t Woudt)
Heilig Avondmaal (Dorpskerk)

Collectes:
1e Streekverband De Tien 2e Kerk.

Viering Heilig Avondmaal
We zijn blij dat we weer met een grote groep gemeenteleden in de kerk aanwezig kunnen zijn en dat we weer het Heilig Avondmaal kunnen vieren. Dit willen wij doen op a.s. zondag 27 september. Om dit op een coronaveilige manier te doen zal het anders verlopen dan dat u gewend bent. De diakenen zullen door de rijen lopen om u het brood en later de wijn aan te reiken. Zij zullen hierbij een mondkapje en handschoenen dragen.
Als iedereen een stukje brood heeft, zal de predikant de tekst uitspreken en nemen we het allen tegelijk. Daarna wordt de wijn of druivensap aangereikt in een klein cupje. Als een ieder dit heeft, spreekt de predikant de tekst uit en nemen we het allen tegelijk. Daarna halen de diakenen het cupje weer bij u op. De avonddienst zal het op dezelfde manier gaan.
We gaan deze werkwijze uitproberen en zullen het daarna evalueren en besluiten of we op deze manier verder gaan. De regels voor het deelnemen aan deze dienst staan vermeld op de website van onze gemeente in het bericht ‘Bezoeken kerkdiensten'.

Diaconiecollecte
Streekverband De Tien: een van de zes doelen van Streekverband De Tien is het Kenia Project van Wim van den Burg. De hoofddoelstellingen zijn onderwijs - bouw van scholen, medische voorzieningen – bouw van kliniek, landbouw en economie – voedsel en werkgelegenheid, levensomstandigheden – bestrijding van de armoede.
 

terug
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (via kerkdienstgemist.nl)
datum en tijdstip 01-11-2020 om 9:30
meer details

Schoolkerkdienst (De Dorpskerk
datum en tijdstip 02-11-2020 om 9:30
Maandag 2 november wordt er in de Dorpskerk van 8.45uur-9.30uur een schoolkerkdienst gehouden, in samenwerking met basisschool het Kompas.
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.