Protestantse Kerk in Nederland
 
 
zondag 31 oktober 2021  om 10:00
Voorganger: ds. F. den Oudsten
Gezinsdienst

Zie hier de orde van de dienst

Collectes:
1e Diaconie binnenland (zie toelichting) 2e Kerk.

Er is geen kinderkerk.
Oppasdienst:
Roos v.d. Berg en Maura Brandsma.

Kinderdienst zondagmorgen 31 oktober
A.s. zondag is er een kinderdienst, die start om 10.00 uur. Het thema van de dienst is: ‘Je bent GOUD waard, geliefd kind van God’.
Alle kinderen uit ons ledenbestand in de basisschoolleeftijd krijgen deze week een persoonlijke uitnodiging op de deurmat. Maar uiteraard is iedereen welkom, dus nodig alle kinderen die je kent van harte uit om deze kinderdienst mee te maken!
Na afloop van de dienst is er nog gelegenheid voor jong én oud(er) om een kopje koffie/thee en limonade te drinken en wat lekkers te eten. En de kinderen kunnen nog iets moois knutselen in het thema van de dienst en/of meedoen met een spel/speurtocht. Weet je van harte welkom in de kinderdienst én om elkaar te ontmoeten na de dienst!

Diaconiecollecte zondag
Elke week verstrekken de voedselbanken gratis voedsel aan mensen die van heel weinig geld moeten rondkomen. De voedselbanken verzamelen daarvoor levensmiddelen die anders weggegooid worden. Daarmee stellen ze gevarieerde pakketten samen die zijn afgestemd op de grootte van de gezinnen die klant zijn. De voedselbanken werken nauw samen met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

terug
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.