zondag 8 oktober 2023 om 19:00

Zangdienst
Voorganger(s): ds. G. van Velzen, De Lier

Zie hier de orde van de dienst

Wat is er mooier dan livemuziek?
Wat zingt er beter dan een volle kerk?
In de avonddienst pakken we uit met livemuziek. De zangdienst wordt begeleid door Erna op dwarsfluit, Henriëtte op hobo, Mary op orgel en Mirjam op fagot. We gaan bekende liederen zingen. Daarnaast speelt Ruben een lied op het orgel. Ds. Van Velzen uit De Lier verzorgt de verdere invulling van de dienst.
Eigenlijk zouden we dienst niet moeten uitzenden, want de beleving zoals je deze in de zaal ervaart, komt niet in de buurt van hoe je het thuis meemaakt. Dus, kom vooral naar de kerk en geniet van pure muziek en samenzang. Mocht je vervoer nodig hebben, laat het even weten aan een broeder of zuster.
De dienst is geschikt voor iedereen die de naam van de Heer groot wil maken, nieuwsgierig is hoe we dat gaan doen die avond of gewoon van muziek houdt. Wees welkom.

Collecte Missionair Werk plaatselijk
In Nederland gaan steeds minder mensen naar de kerk. Zo ook in Maasdijk. De diaconie wil meer missionair bezig zijn in Maasdijk en daaromheen. Door buiten de kerk zichtbaar te zijn komen mensen weer in aanraking met de kerk. Voorbeelden hiervan zijn recent de burendag in de tuin van de kerk en de jongerendienst met Marc-Floor (ex deelnemer van de Voice). Op deze avond hebben veel jongeren uit Maasdijk en omgeving genoten van de liedjes van Marc-Floor en van de verhalen van zijn familie. Om dit te kunnen doen vragen wij om uw bijdrage.
Commissie Missionair Werk 
 

terug