KerkTV via kerkdienstgemist KerkTV via kerkdienstgemist
In juni kunt u de kerkdiensten niet meer via YouTube bekijken/beluisteren, maar via Kerkdienstgemist. Voor de kerkradioluisteraars verandert er niets.
Met Pinksteren 31 mei a.s. zenden we de kerkdienst uit zowel via YouTube als via kerkdienstgemist.nl. Dat werkt heel eenvoudig. U gaat naar www.kerkdienstgemist.nl en bij zoeken vult u ‘Maasdijk’ in. Klik op Dorpskerk Maasdijk en op de uitzending van de desbetreffende zondag. Mensen met een tablet/iPad e.d. kunnen ook de gratis app downloaden.
Vanuit de Dorpskerk gaan wij vanaf half juni de kerkdiensten live-uitzenden, dat wil zeggen direct op zondag, dus niet meer van tevoren opnemen. Het zal even wennen zijn, want het is allemaal nieuw, ook voor de mensen die de KerkTV-apparatuur bedienen. Graag uw begrip daarvoor.
Vanaf 5 juli hopen wij ook weer met een beperkt aantal gemeenteleden in de kerk de diensten te mogen beleven. De kerkenraad stelt een plan op hoe we dat zodanig kunnen doen dat wij ons houden aan de corona-maatregelen. Nadere informatie volgt later.
            De Kerkenraad
terug