Kinderoppas 0 - 4 jaar Kinderoppas 0 - 4 jaar

Iedere zondagmorgen is er oppas tijdens de kerkdienst in de Dorpskerk. Onder begeleiding van lieve enthousiaste vrijwilligers kunnen de kinderen lekker spelen. We willen graag dat ook de allerkleinsten zich binnen onze gemeente geliefd weten en merken dat er aandacht voor hen is.
Dus alle kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom!

De kinderen kunnen vanaf een kwartier voor aanvang van de kerkdienst worden gebracht.
Bij binnenkomst van de opppasruimte zie je rechts ons whiteboard. Daar kun je een briefje op hangen met eventuele bijzonderheden van je kind. Je kan hier ook je mobiele nummer noteren zodat we kunnen appen als je kind zich niet fijn voelt bij ons in de crèche.Voor de baby’s is er een box en een bedje en een maxi-cosi. Je kan natuurlijk ook je eigen kinderwagen meenemen, daar is voldoende ruimte voor.
Voor klein en voor iets groter is er natuurlijk volop speelgoed: van een loopauto tot blokken tot een poppenbedje en een keukentje. Er zijn boekjes die we voorlezen en er zijn kleurplaten.Halverwege wordt wat limonade gedronken en een kaakje gedeeld. Je mag natuurlijk ook zelf een versnapering of een flesje meegeven. We vragen de ouders om zelf verschoningsspullen mee te nemen.

Tijdens de collecte is er gelegenheid om je kindje op te halen uit de oppas, zodat ook de allerkleinsten in de kerkzaal aanwezig kunnen zijn bij de zegen.Ben jij niet zo bekend in onze kerk? In de hal van de kerk is een welkomst-team aanwezig en zij wijzen je graag de weg naar de oppasruimte.

Onze oppasteams bestaan uit moeders en jeugd, we zijn altijd met z’n twee-en. Onze namen en telefoon nummers staan in het kerkblad Samen vermeld zodat er eventueel van tevoren contact opgenomen kan worden.

Sta jij nog niet op het rooster van de oppas, maar zou je dat wel leuk vinden? Dan hoor ik het graag! Als we met elkaar de zorg delen is het goed te doen en ben je maar een paar keer per jaar aan de beurt.

Voor nadere informatie: Esther Doorduin
06-12820788 / kinderoppas@pgmaasdijk.nl

Tot ziens bij de oppas!


 
terug