Loterij 2018 Loterij 2018
Loterij 2018
Inmiddels ligt de grote belronde van maandag 17 september al weer bijna een maand achter ons en gaan we ons bijna opmaken voor de trekking van de 25 mooie prijzen! Natuurlijk geven we graag zoveel mensen een kans om een prijs te winnen, dus koop nog snel 1 of meerdere loten voor de grote loterij. Zoals bekend is een groot deel van de 3500 loten al telefonisch verkocht maar hebben we er momenteel nog 250 over, maakt u/jij ons los? Voor slechts 2,50 euro per lot doet u mee!
Geef een belletje naar Bianca Buitelaar op 06-43242610 of stuur een mailtje naar bazar@pgmaasdijk.nl en de loten worden bij u bezorgd.
 
De trekking / Bingo voor jong en oud/ Rad van Avontuur op zaterdag 3 november …

De bingo is in de ochtend en voor iedereen die mee wil doen….van jong tot oud!
De Hoeksteen is open om 9.30 uur en na de koffie/thee en limonade zullen we om 10.00 uur starten met het strepen van de cijfertjes.
Na afloop van de bingo draaien we nog gezellig een paar rondjes Rad …

In de avond draaien we het alom bekende Rad van Avontuur.
Er wordt inmiddels hard gewerkt om het prijzenpodium er weer fantastisch uit te laten zien!
Om 20.00 uur staat de koffie/thee klaar, waarna het Rad van Avontuur zal gaan draaien om 20.30 uur…
Op naar een gezellige avond met voor veel mensen een mooie prijs, daar gaan we voor!

De trekking van de winnende lotnummers van de loterij 2018 zal rond de klok van 22.30 uur plaatsvinden, dus zorg dat je erbij bent!

Bloemen/Oliebollen/Zelfgemaakte kaarten/gebak-koek
Zowel in de ochtend als de avond zullen onze kraampjes met bovenstaande artikelen natuurlijk niet ontbreken, kom gezellig langs, koop wat lekkers en neem een bloemetje of kaartje mee om een ander of jezelf een plezier te doen!

Tot slot…
Wil je deze dag gezellig meedoen, maar ontbreekt het aan vervoer? Geef dan even een belletje naar Bianca via 06-43242610

Graag tot ziens op 3 november in de Hoeksteen!

Groeten Anja, Eeft, Ellen, Jan, Jaco, Ad, Rene, Bianca, Leo en Marielle
terug