Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Loterij 2021 Loterij 2021
Over een viertal weken is het al weer zover, dan organiseert de Bazarcommissie de welbekende belavond voor de loterij 2021. Op maandagavond 13 september kunt u dan ook een telefoontje van onze vrijwilligers verwachten om zo één of meerdere loten te kopen.

Er worden 3500 loten gedrukt en voor slechts € 2.50 per lot maakt u/jij al kans op mooie prijzen, aangeboden door onze trouwe sponsors, dankjewel! 

Vorig jaar zijn we gestart met het betalen van de loten per bank, dit is ons goed bevallen en daar gaan we dan ook zeker mee door. Uiteraard is het contant betalen aan de bezorgers gewoon nog mogelijk. Met een deel van de loterijopbrengst willen we nog een bijdrage leveren aan de verdere inrichting van het liturgisch centrum en onder andere een trapleuning bij de ingang van de Dorpskerk. 

Doet u/jij ook mee? Zijn er vragen of wil je ons helpen op maandagavond 13 september met o.a. het uitschrijven van de loten? Stuur dan even een berichtje naar Bianca Buitelaar.
terug
 
 
 

Inloggen


 

Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 26-09-2021 om 19:00
meer details

Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 26-09-2021 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.