Mooie opbrengst van een geslaagde bazar

Mooie opbrengst van een geslaagde bazar
Mooie opbrengst bazar 2019.

Afgelopen zaterdag 9 november was het zover, de bazardag 2019. Al vroeg werden de oliebollen bezorgd, de kaarten, bloemen en de koek/cake uitgestald. De dag ervoor het prijzenpodium in orde gebracht, fijn dat er zoveel bedrijven en vrijwillige gemeenteleden iets willen schenken/maken om deze dag te doen slagen. In de ochtend liep de zaal vol met mensen die meededen aan de Bingo en het Rad, een gezellige ochtend met natuurlijk tussendoor het alom bekende heerlijke advocaatje met slagroom.
In de avond hadden we dit keer een deels nieuw programma, juf Meghan van Theater in Feite luidde dan ook om 20 uur de schoolbel in de Hoeksteen, we moesten terug in de schoolbanken! Bekende Westlandse woorden, oude gezegdes, uitspraken en liedjes het kwam allemaal voorbij in het uurtje Westlandse les! Wij weten nu van wie jij er een ben toch? Het hilarische en humoristische stuk was dan ook voorbij voordat je het wist en draaiden we erna nog een aantal rondes Rad van Avontuur!
Tevens was er de trekking van winnende lotnummers van de grote verloting en inmiddels hebben alle winnaars hun prijs thuisbezorgd gekregen. In de volgende Samen en op de website verschijnt dan ook de uitslag hiervan.
Als commissie waren wij na afloop dan ook zeer benieuwd naar de opbrengst van de bazar 2019 en zijn dan ook heel blij met het mooie bruto bedrag van 18.000,-- euro.
Heel hartelijk dank voor uw bijdrage op welke manier dan ook gedaan. Een mooie start voor het bazardoel 2019, nieuw beeld en geluid materiaal voor het vernieuwde kerkgebouw. U hoort en ziet er zeker binnenkort meer van!

Groeten de bazarcommissie
 
terug