Nieuws van de Bazar commissie oktober Nieuws van de Bazar commissie oktober
Nieuws van de Bazar commissie
Inmiddels is het al weer eind oktober 2020 en na ons laatste berichtje van juni, leven we nog steeds in een bijzondere tijd, het corona virus zorgt voor andere manier van werken, leven, contact hebben en zo ook het naar de kerk gaan. Gelukkig is een bezoek aan de Dorpskerk wel een aantal keer mogelijk geweest en anders kunnen we nog steeds live meekijken via kerkTV en/of radio.

Voor ons als bazarcommissie was het ook even zoeken naar het organiseren van onze activiteiten, besloten werd dat we onze jaarlijkse loterij wel wilden organiseren. Maandagavond 12 oktober vond de telefonische verkoopavond plaats en zijn bijna alle 3500 loten verkocht, dankjewel hiervoor!
Na elke persconferentie wordt het wel duidelijk dat een gezellige gemeentedag er dit najaar even niet inzit. Toch willen we de trekking van de loten niet zomaar voorbij laten gaan en combineren we dit met de Bazar Pub Quiz online. Vanuit de studio van Eeft v.d. Ende zullen we zaterdagavond 21 november een gezellige avond verzorgen en dat gewoon veilig thuis met vrienden/familie vanaf de bank, met je labtop of ipad!
Meldt je snel aan met een team, geef je teamnaam op bij Eeft v.d. Ende via info@eeft.nl
Meedoen is geheel gratis, maar is de gezellige avond na afloop een vrije donatie waard, schroom dan zeker niet!
De bestemming hiervan ziet u begin december!
Wij hebben er zin in!

 
terug