Programma Bazar 1 november Programma Bazar 1 november
Het is al bijna zover, de zaterdag van de Bazar staat voor de deur.
Bij deze voor u/jou alvast een overzicht met de indeling van deze dag, welke gehouden wordt in de Hoeksteen.
 
Ouderen Bingo
Deze altijd gezellig zaterdagochtend voor onze ouderen, zal beginnen om 10 uur. De zaal is open om half 10 en voordat we de Bingo gaan draaien, zullen wij zorgen voor een heerlijke bakje koffie met wat lekkers erbij.
Wilt U deze ochtend niet missen, maar heeft U geen vervoer, bel dan even naar Bianca Buitelaar (0174-513073 na 18 uur of via 06-43242610) dan zorgen wij dat u wordt opgehaald en thuisgebracht.
 
Kinderspelen
Terug van weggeweest zijn de kinderspellen, deze zijn ’s middags van 14 tot 18 uur met onder andere, een spiraal, grabbelen, stokken vangen, de cavia race, sjoelen, schieten voor de oudere jeugd en het nieuwe spel Zweefbal
 
Rad van Avontuur
Niet weg te denken bij de bazar is natuurlijk het rad van Avontuur, we starten deze om 19.30 uur met de kinderrondes. We zijn  druk bezig om een leuk prijzenpodium samen te stellen, dus neem gerust vrienden en familie/kennissen mee en wie weet ga je  met een leuke prijs naar huis.
 
De laatste lootjes
Ruim 3200 loten zijn er inmiddels verkocht, maar mocht je nog loten willen kopen, mail dan even naar bazar@pgmaasdijk.nl of ga langs bij Anja Habekotte, want het zou fijn zijn als we zaterdag avond tijdens de trekking van de loterij kunnen vermelden dat alle loten zijn verkocht!
 
Naast al deze activiteiten, zijn er ook weer heerlijke olieballen te koop, zelfgemaakte cake/koek/jam, is Lianne met haar bloemen en planten van de partij en deze keer ook een heuse viskraam en een creatieve kraam met kaarten en cadeau presentjes.
 
Wij hebben er zin in, graag tot ziens op zaterdag 1 november.
 
 
 
terug