Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Samen Vieren terugblik Samen Vieren terugblik
Op 3 oktober was het zover: de eerste middag “Samen Vieren” van dit seizoen. De jarigen van juli, augustus en september waren uitgenodigd voor een feestelijke middag in de Hoeksteen. Sommigen van hen brachten een gast mee, zo zaten we in een echte Hollandse verjaardag kring.  Na een rondje felicitaties stond er voor ieder een stukje taart klaar.

Omdat we graag geloven dat wijsheid met de jaren komt, deelden we met elkaar ‘tegeltjeswijsheid’ die we van huis uit kenden en herinneringen aan verjaardagen van vroeger. Om onze wijsheid te testen speelden we het ‘spreekwoorden en gezegden’ raadspel. Na een feestelijk hapje en drankje sloten we de middag af met een danklied.

Wij vonden het een leuke middag en bedanken iedereen die erbij aanwezig was en ieder die geholpen heeft. De volgende “Samen Vieren” middag zal in het voorjaar plaatsvinden. De jarigen van de komende maanden zullen tegen die tijd een uitnodiging ontvangen. 

Ds. Hugo Habekotté en Anne Stelma – Ribberink, seniorenpastor
terug
 
 
 

Inloggen


 

Geen dienst
datum en tijdstip 28-11-2021 om 19:00
Deze dienst is wegens COVID vervallen.
meer details

1e advent
datum en tijdstip 28-11-2021 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.