Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Tot zaterdag! Tot zaterdag!
Komende zaterdag is het zover, de Bazarcommissie is klaar voor een gezellige dag in De Hoeksteen! Kom gerust langs voor de kaarten, de heerlijke oliebollen, zelfgemaakt lekkers of een bloemetje voor thuis en doe mee aan de Bingo en het Rad.
Het ochtendprogramma met de Bingo en het Rad start om 10.00 uur en het avondprogramma om 20.00 uur. Natuurlijk staat de koffie/thee een half uur voor aanvang voor u /jou klaar! Theater in Feite zorgt voor een Westlandse avond vol humor en gezelligheid, terug in de schoolbanken met juf Meghan, dat wil je toch niet missen?
Na afloop draaien we nog een aantal rondes Rad en is er de trekking van de loterij, wie weet valt u wel in de prijzen!
De opbrengst komt geheel ten goede aan nieuw beeld- en geluidmateriaal voor ons vernieuwde kerkgebouw. Wil je je gebakken lekkers aanleveren, dit kan vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur in De Hoeksteen. Zijn er nog vragen stuur dan een mailtje naar bazar@pgmaasdijk.nl of schiet Anja of Bianca even aan.
 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 26-09-2021 om 19:00
meer details

Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 26-09-2021 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.