Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Uitnodiging voor 25 februari! Uitnodiging voor 25 februari!
De nieuwe metro als aanleiding ermee naar Rotterdam te reizen!
Vanaf station Steendijkpolder vertrekken we half 10 dinsdagmorgen 25 februari.
We bezoeken deze keer het nieuwe Erasmus MC in Rotterdam om kunst te bekijken. De ingang van het ziekenhuis is met een groot wandreliëf van de bekende Maasdijkse kunstenaar Ron van der Ende bekleed. Verder staan er vanwege de grote verbouwing van Museum Boijmans Van Beuningen beroemde beelden van Rodin en een paar andere beroemdheden in een grote atriumtuin opgesteld.

Het ziekenhuiscomplex zou heel de bevolking van Maasdijk ruimschoots kunnen huisvesten.

Het weer bepaalt hoe het programma verder verloopt. We lunchen na een wandeling in een beroemde informele Ballentent. Bij genoeg ruimte eten we daar een gehaktbal. Verder maken we een wandeling door de stad Rotterdam, langs het water, de bruggen en de Laurenskerk. De metro brengt ons weer terug naar de Steendijkpolder. Ieder kan zelf bepalen of hij of zij op een ander tijdstip teruggaat.

Iedereen is welkom zich aan te sluiten. We horen graag uw reactie vooraf. Voor vragen kunt u ons appen of bellen, Adrie Huisman, Ria Keijzer
 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (via kerkdienstgemist.nl)
datum en tijdstip 07-03-2021 om 9:30
3e zondag in de 40 dagentijd
meer details

Bidstond (via kerkdienstgemist.nl)
datum en tijdstip 10-03-2021 om 19:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.