Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Zendingsdiensten Zendingsdiensten
Zendingsdiensten
 
Er is landelijk gezien een voorjaar- en najaar-zendingsweek. Een speciale zendingsdienst houden wij altijd in het najaar begin november. In de zendingsdienst presenteren we een gekozen project en zo mogelijk nodigen we iemand uit om er iets over te vertellen. Soms doen we ook iets om de kinderen erbij te betrekken. Uiteraard krijgt op Pinksteren, als zendingsfeest, de Pinksterzendingscollecte ook ruime aandacht. 
 
Een terugblik                                               
6 november 2016 is de zendingsdienst gehouden. Deze dienst stond dit jaar in het teken staan van Lepra in de wereld en speciaal in India. Doordat de spreker door omstandigheden verhinderd was hebben wij als Commissie zelf de verkregen spullen na de dienst getoond. Met een opbrengst van €1.100 was het weer een geslaagde missie. Na overmaken van de gelden is er bij ons een mooie bedankbrief ontvangen.
 
Een vooruitblik
Op 5 november 2017 willen de in de zendingsdienst aandacht besteden aan het zendingswerk van Jan en Anette Wols die werkzaam zijn in Papua Nieuw Guinea. Zij zullen dan aanwezig zijn in de zendingsdienst.
 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Heilig Avondmaal (Dorpskerk)
datum en tijdstip 27-09-2020 om 19:00
meer details

Heilig Avondmaal (De Dorpskerk)
datum en tijdstip 27-09-2020 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.